Skipet – vol.3, visning på Black Box teater, Oslo, 4.mars 2018
8961
post-template-default,single,single-post,postid-8961,single-format-standard,elision-core-1.0.11,ajax_fade,page_not_loaded,qode-theme-ver-4.5,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
Title Image

Blog

Skipet – vol.3, visning på Black Box teater, Oslo, 4.mars 2018

  |   Uncategorized

 

Skipet er en serie produksjoner som skapes i møte med utvalgte steder i et kontinuum over flere år. Skipet og reisen representerer håp om overlevelse, et nytt land og ny fremtid. Med hybris som omdreiningspunkt arbeider vi med teknologi, natur, og kulturelle avtrykk.
Vi lar oss drive med i strømningene og merkes av de stedene vi oppsøker. Første stopp var Maléraques i Frankrike, hvor vi besøkte gudene hos myteforsker Enrique Pardo. Inspirert av gudenes alternative livsstil dro vi ut i skogen i Tysse – Fjaler, hvor vi laget forestillingen ”Auka Røynd”.
På Grønland flimret nordlyset over Blok 1 mens vi viste ”Bærum –Nuuk”. En performance basert på turistbrosjyrer og myter om Grønland.

Stopover med Skipet – vol.3, på Black Box teater Oslo 4. mars.

Neste havn er sanddynene på øya Terschelling i Nederland, med retur til Oslo og Ultima festival september -18.

 

Av og med: Kari Holtan, Boya Bøckman, Torbjørn Davidsen, Anne Holtan, Morten Kippe, Eirik Raude, Juliana Venter, Bjarne Larsen, Pelle Ask, Marius Kolbenstvedt, Kyuja Bae, Zett Davidsen, Stein Davidsen, Hans Wedvik, Eva Berit Bøe Moen, Kari Vik Knutsen, Gjøril Bjercke Sæther, Ida Holthe Lid, Marcus Torjussen og medvirkende i koret.

Støttet av Norsk Kulturråd.
Co-produsent Black Box teater, BIT Teatergarasjen og Kunsthøgskolen i Oslo
Takk til Enrique Pardo og Terje Norby, Khio og Black Box teater.