Work-in-progress på Fjaler Teaterfestival 17. september 2017
8702
post-template-default,single,single-post,postid-8702,single-format-standard,elision-core-1.0.11,ajax_fade,page_not_loaded,qode-theme-ver-4.5,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
Title Image

Blog

Work-in-progress på Fjaler Teaterfestival 17. september 2017

  |   Uncategorized

Ved demninga i eit dalsøkk 10 km frå kommunesentrum i Fjaler vil det foretas nattlige utgravingar. Kven er desse menneska som grev? Kva er det dei leitar etter? Finn dei noko?

O: Det jeg syns er utrolig, er at dette blir funnet nesten rett under overflaten. Og hvorfor på akkurat dette stedet, og ikke der borte, hvor geitene vandrer? Hva driver deg?

Y: Vel, historie går ikke dypt nok for meg. -Så jeg vil se dypt bakover, men også fremover i tid, og finne ut hva det egentlig er som gjør oss menneskelige. Vi er en veldig unik art, og jeg vil finne roten til alt dette, hva som ligger til grunn for prosessene.

 

Under Teaterfestivalen i Fjaler begynner vi med vårt neste flerårige prosjekt med utvikling og visning av en work-in-progress. Prosjektet skal videre til Oslo Internasjonale Teaterfestival på Black Box teater i Oslo (8-17.mars 2018). Mer informasjon og datoer kommer!

Medvirkende: Kari Holtan, Anne Holtan,  Torbjørn Davidsen,  Boya Bøckman,  Jonas Hestvik Dahl,  Marius Kolbenstvedt,  Pelle Ask, Nils med skills -Nils Bjelland Grøndahl, Zett Davidsen,  Eirik Raude, John Birger Wormdahl og Morten Kippe. Prosjektet er støttet av Norsk Kulturråd. Co-produksjon Black Box teater, Oslo.