Auka Røynd – 2017
8936
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-8936,elision-core-1.0.11,ajax_fade,page_not_loaded,qode-theme-ver-4.5,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
Title Image

Auka Røynd – 2017

Om denne forestillingen

Work-in-progress med De Utvalgte i skogen på Fredensborg!

Ved demninga i eit dalsøkk 10 km frå kommunesentrum i Fjaler vil det foretas nattlige utgravingar. Kven er desse menneska som grev? Kva er det dei leitar etter? Finn dei noko?

O: Det jeg syns er utrolig, er at dette blir funnet nesten rett under overflaten. Og hvorfor på akkurat dette stedet, og ikke der borte, hvor geitene vandrer? Hva driver deg?
Y: Vel, historie gikk ikke dypt nok for meg. -Så jeg ville se dypt bakover, men også fremover i tid, og finne ut hva det egentlig er som gjør oss menneskelige. Vi er en veldig unik art, og jeg ville finne roten til alt dette, hva som ligger til grunn for prosessene.

Under Teaterfestivalen i Fjaler startet vi vårt neste fleirårige prosjekt med utvikling og visning av ein work-in-progress.
Medvirkende: Kari Holtan, Anne Holtan,  Torbjørn Davidsen,  Boya Bøckman,  Jonas Hestvik Dahl,  Marius Kolbenstvedt,  Pelle Ask, Nils med skills -Nils Bjelland Grøndahl, Zett Davidsen, Eirik Raude, John Birger Wormdahl, Morten Kippe. Arbeidet er støtta av Norsk Kulturråd. Co-produsert av Black Box Teater og BIT Teatergarasjen.

Regi / Musiker

Kari Holtan

Lys og video-design

Boya Bøckman

Skuespillere

Torbjørn Davidsen, Marius Kolbenstvedt, Pelle Ask, Nills med Skills / Nils Bjelland Grøndahl og Zett Davidsen

Musiker / Perkusjon

Eirik Raude

Musiker / Lyd

Jonas Hestvik Dahl

Musiker

John Birger Wormdahl

Dramaturg

Anne Holtan

Produsent

Morten Kippe

Coprodusent

Black Box teater og BIT - Teatergarasjen

Støttet av

Norsk Kulturråd

Category