De Utvalgte | Skipet vol.4 2018
9025
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-9025,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-3.6,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive
 

Skipet vol.4 2018

Om denne forestillingen

I Juni 2018 jobbet vi videre med Skipet i en residency på øya Terschelling i Nederland. 2 uker i forkant av Nederlands største musikk- og teaterfestival, Oerol Festival. Under festivalen viste vi 8 forestillinger av Skipet vol.4.

Skipet er en serie med produksjoner med en indre sammenheng, skapt i dialog med utvalgte steder over en periode på flere år. I møtet mellom teknologi, natur og kulturelle avtrykk har produksjonen hybris om omdreiningspunkt. Skipet og reisen kan representere håp om overlevelse, et nytt land og ny fremtid. Skipet vol. 4 er inspirert av vårt tidligere besøk hos myteforsker Enrique Pardo i Maléraques i Frankrike, retraumatisert krigsføring som tema  i Auka Røyd under Teaterfestivalen i Fjaler, Norge, etnosentrisme fra performancen Bærum-Nuuk i Nuuk, Grønland, og i Skipet vol.3, en operatisk, mislykket redningsaksjon på Black Box teater i Oslo.

Av og med

Kari Holtan, Boya Bøckman, Torbjørn Davidsen, Anne Holtan, Juliana Venter, Pelle Ask, Marius Kolbenstvedt, Jon Platou Selvig, Jonas Hestvik Dahl, Nils Bjelland Grønvold, Morten Kippe og Mekkie.

Takk til:

Østfold Kulturutvikling ved James Ray Moore og Bjørn Gunnar Otten

Støttet av

Norsk Kulturråd, Oerol Festival, InSitu, Østfold Kulturutvikling, Danse og Teatersentrum og Utenriksdepartementet